Sen V 25 09 2019 292

Schouten & Visschers: part of your solution

Wij zijn Schouten & Visschers. De beste partner op het gebied van metalen onderdelen en lassamenstellingen. Samen kijken we naar de beste oplossing voor uw product of bedrijf. En daarbij nemen we u graag zoveel mogelijk werk en zorgen rondom de engineering, productie en logistiek uit handen. Continuïteit, kwaliteit en betrouwbaarheid vinden wij net zo belangrijk als u.

Sen V 25 09 2019 289

Veelzijdig en innovatief

Bij Schouten & Visschers leveren wij een belangrijke bijdrage in de oplossingen van onze klanten. Als veelzijdige specialist op het gebied van metaalbewerking, kunnen wij veel verschillende productietechnieken toepassen.

In onze fabriek hebben we een uitgebreid machinepark. Hierdoor kunnen we stampen, dieptrekken, lasersnijden, plaatwerken, buigen, verspanen en robotlassen. Al deze technieken stellen ons in staat om de meest complexe samengestelde producten volledig in eigen huis te produceren.

We hebben een eigen gereedschapsmakerij. Hier maken we volggereedschappen, las- en freesmallen volledig op maat voor onze klanten.

Trommelen 9

Better, faster, stronger

Ons doel is om de beste partner te zijn op het gebied van metalen onderdelen en lassamenstellingen. Daarom kijken we ook altijd hoe het slimmer, beter of sneller kan. Op het gebied van engineering, maar ook op het gebied van logistiek. Zo worden wij een vertrouwd onderdeel van uw proces.

Cn C Draaien 1

Duurzaamheid

Een duurzame bedrijfsvoering is belangrijk voor onze organisatie. Een onze grootste troeven op het gebied van duurzaamheid is het feit dat we veel verschillende technieken beheersen. Hierdoor kunnen we veel verschillende bewerkingen en samenstellingen in eigen huis toepassen. Dat scheelt veel onnodige kilometers en CO2-uitstoot.

Onze fabriekshal is volledig bekleed met zonnepanelen, zodat we zoveel mogelijk energie zelf opwekken.

Cn C Frezen 1

Historie

Bijna een eeuw ervaring en de blik op de toekomst: dat is Schouten & Visschers. In 1933 richtte de heren H. Schouten & A. Visschers het bedrijf N.V. Stamp- & Trekwerk Epe op. Hun onderneming richtte zich voornamelijk op de productie van straatspijkers (voorloper van het kattenoog), kinderwagenwielen, diverse metalen onderdelen en het in eigen smederij vervaardigden van de daarvoor benodigde gereedschappen.

Onze geschiedenis is er één vol innovatie en samenwerking. Sinds onze oprichting in 1933 hebben we ons op deze manier ontwikkeld tot een hoogwaardige fabrikant van metalen onderdelen en halffabricaten.

SV 255

De mensen

Hoe slim de techniek ook is, zonder mensen zijn we nog steeds nergens. En daar zijn we trots op: onze mensen zijn ons grootste kapitaal. Van engineer tot logistitiek-expert en van verspaner tot lasser: we hebben met elkaar gemeen dat we trots zijn op wat we doen en altijd voor het beste resultaat gaan.