Uit de praktijk:


Minder gewicht, meer stevigheid

Dagelijks worden er miljoenen pallets gebruikt om goederen op te verzamelen, vervoeren en leveren. Voor één van onze klanten verbeterden we de metalen palletklossen in hun ontwerp. Doordat we verstijving aanbrachten op verschillende posities, bespaarde de klant 20% op de kostprijs. Hoe we dat deden? Door de verstijving kon de dikte van het materiaal van 4 naar 3 millimeter. Dat zorgde voor minder gewicht, terwijl het product sterker werd. Een win-winsituatie als iedere gram telt.

Zo werken wij: niet alleen produceren, maar van a tot z meedenken en ontzorgen. Van engineering tot serieproductie. Welke uitdaging heeft u voor ons?

Ontzorging in het hele proces

De ontwikkelingen in de logistieksector gaan razendsnel. Dat moet ook wel, want zonder logistiek staat alles stil. Wij weten hoe belangrijk het is dat de systemen waar de samenleving van afhankelijk is, soepel lopen. Dat ze zoveel mogelijk geautomatiseerd zijn. En dat er zo efficiënt mogelijk gewerkt dan worden. Daarom ondersteunen en ontzorgen wij u bij de productie van logistieke hulpmiddelen.

Wij produceren diverse producten die van groot belang zijn voor organisaties in de logistieksector. Denk bijvoorbeeld aan metalen palletvoeten en onderdelen voor transportbandsystemen. Maar ook aan verbindingen voor (olie)pijpleidingen en frames voor luchtvering van vrachtwagenopleggers. Vaak is onze engineeringsafdeling al in een vroeg stadium betrokken, om ervoor te zorgen dat uw idee of ontwerp optimaal de productie ingaat.

Die productie verzorgen we in onze eigen fabriek. Hier hebben we alles in huis voor seriematige buis- en plaatbewerking, lassen en verspaning. We weten hoe belangrijk een soepel productieproces is. En hoe strakke logistiek hieraan bijdraagt. Dus leveren we op het juiste moment de gevraagde producten voor verdere assemblage. Logisch.

Afspraak is afspraak, dat is één van de kernwaarden in onze bedrijfsvoering en een voorwaarde wil je mogen leveren aan de logistieke sector. Om onze beloften waar te kunnen maken gebruiken we geavanceerde planningssoftware, welke opdrachten automatisch inplant en bewaakt.

Part of your solution

We doen het samen. Samen kijken we naar de beste oplossing voor uw product of bedrijf. En daarbij nemen we u graag zoveel mogelijk werk en zorgen rondom de engineering, productie en logistiek uit handen. Continuïteit, kwaliteit en betrouwbaarheid vinden wij net zo belangrijk als u. Daarom kijken we ook altijd hoe het slimmer, beter of sneller kan. Zo worden wij een vertrouwd onderdeel van het proces.

Producten uitgelicht:Welke uitdaging heeft u voor ons?

Werkt u in de logistieksector en wilt u met ons sparren? Graag! We zijn benieuwd naar uw uitdagingen. Neem contact met ons op via onderstaand formulier.