Uit de praktijk:


Proceswijziging zorgt voor kostendaling

Soms zorgt een kleine aanpassing in het maakproces voor een groots effect. Voor een van onze klanten maken we gelaste frames met lasmoeren. Deze bout-moerverbindingen zorgen voor een makkelijke montage van het eindproduct. Toen we de lasmoeren vervingen door inpersmoeren, realiseerden we een kostenbesparing van 10% per jaar. Dat is voor deze klant 100.000 euro op jaarbasis! Door deze proceswijziging ging de productie namelijk sneller, zodat de kosten daalden, terwijl de kwaliteit net zo goed bleef.

Zo werken wij: niet alleen produceren, maar van a tot z meedenken en ontzorgen. Van engineering tot serieproductie. Welke uitdaging heeft u voor ons?

Ontzorging in het hele proces

Binnen elektrotechniek is het fijn een productiepartner te hebben die het hele proces met u meedenkt. En waarbij u erop kunt vertrouwen dat onderdelen en halffabricaten van constante kwaliteit zijn. Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres.

Voor de elektrotechniek produceren wij onder andere verlichtingsarmaturen en bevestigingsbeugels voor (hoog)spanningskasten. Producten waarbij het belangrijk is dat ze aan alle geldende veiligheidseisen voldoen, van topkwaliteit zijn én voor een goede prijs in te kopen zijn. Veel klanten schakelen daarom al in een vroeg stadium onze engineeringsafdeling in, om samen te kijken waar u kunt optimaliseren en kosten bespaart.

De productie verzorgen we in onze eigen fabriek. Hier hebben we alles in huis voor seriematige buis- en plaatbewerking, lassen en verspaning. We weten hoe belangrijk een soepel productieproces is. En hoe strakke logistiek hieraan bijdraagt. Dus leveren we op het juiste moment de gevraagde producten voor verdere assemblage. Logisch.

Het onmogelijke mogelijk maken door je ervaring en kennis van het persproces in te zetten, dat is waar ik energie van krijg. Tijdens rondleidingen en het opleveren van prototypes laat ik graag aan opdrachtgevers zien waartoe wij in staat zijn.

Part of your solution

We doen het samen. Samen kijken we naar de beste oplossing voor uw product of bedrijf. En daarbij nemen we u graag zoveel mogelijk werk en zorgen rondom de engineering, productie en logistiek uit handen. Continuïteit, kwaliteit en betrouwbaarheid vinden wij net zo belangrijk als u. Daarom kijken we ook altijd hoe het slimmer, beter of sneller kan. Zo worden wij een vertrouwd onderdeel van het proces.

Producten uitgelicht:Welke uitdaging heeft u voor ons?

Werkt u in de electronics-sector en wilt u met ons sparren? Graag! We zijn benieuwd naar uw uitdagingen. Neem contact met ons op via onderstaand formulier.