Uit de praktijk:


Optimalisatie zorgt voor kostendaling

Voor een gerenommeerde rolstoelfabrikant maken wij al jarenlang halffabricaten. Voor deze klant bespaarden we 18% op de kostprijs door het buisbuigproces te optimaliseren. Door dit geoptimaliseerde proces hebben we minder nabewerking en uitval. En de consistentie in kwaliteit is significant toegenomen. Dit bespaart onze klant ieder jaar ruim 50.000 euro!

Zo werken wij: niet alleen produceren, maar van a tot z meedenken en ontzorgen. Van engineering tot serieproductie. Welke uitdaging heeft u voor ons?

Ontzorging in het hele proces

Als ondernemer in de zorghulpmiddelensector is innovatie voor u van levensbelang. Dan is het belangrijk dat uw onderscheidende product perfect uitgevoerd wordt. Veel klanten schakelen daarom al in een vroeg stadium onze engineeringsafdeling in, om ervoor te zorgen dat de maakbaarheid van een nieuw idee gegarandeerd is.

De productie verzorgen we in onze eigen fabriek. Hier hebben we alles in huis voor seriematige buis- en plaatbewerking, lassen en verspaning. We weten hoe belangrijk een soepel productieproces is. En hoe strakke logistiek hieraan bijdraagt. Dus leveren we op het juiste moment de gevraagde producten voor verdere assemblage. Logisch.

Ons proces is ingericht om aan de hoge kwaliteitseisen van de zorgsector te voldoen. Je moet er toch niet aan denken dat een rolstoelgebruiker zich verwond aan bijvoorbeeld een lasspetter of een scherpe rand? Door zorgvuldige productievrijgaven, tussentijdse- en uitgangscontroles zorgen wij ervoor dat onze onderdelen en frames overeenkomen met de door de klant gevraagde productspecificaties.

Part of your solution

We doen het samen. Samen kijken we naar de beste oplossing voor uw product of bedrijf. En daarbij nemen we u graag zoveel mogelijk werk en zorgen rondom de engineering, productie en logistiek uit handen. Continuïteit, kwaliteit en betrouwbaarheid vinden wij net zo belangrijk als u. Daarom kijken we ook altijd hoe het slimmer, beter of sneller kan. Zo worden wij een vertrouwd onderdeel van uw proces.

Producten uitgelicht:Welke uitdaging heeft u voor ons?

Werkt u in de health-sector en wilt u met ons sparren? Graag! We zijn benieuwd naar uw uitdagingen. Neem contact met ons op via onderstaand formulier.