Uit de praktijk:


Lichter product, lagere kosten

Als producent van metalen onderdelen maken wij veel componenten voor sport- en fitnessapparaten. Daarvoor wordt vaak staal gebruikt; een praktisch en kwalitatief sterk product voor dit soort toestellen. Het heeft als nadeel dat het relatief zwaar is. Voor een van onze klanten passen we sinds kort hoogsterktestaal toe, in plaats van gewoon staal. Dat zorgde voor een flinke gewichtsbesparing en een besparing van 15% op de kostprijs. Daarvoor was geen redesign nodig, alleen een materiaalwijziging.

Zo werken wij: niet alleen produceren, maar van a tot z meedenken en ontzorgen. Van engineering tot serieproductie. Welke uitdaging heeft u voor ons?

Ontzorging in het hele proces

Wij maken metalen onderdelen voor fabrikanten van diverse gebruiksartikelen. Staal, RVS, aluminium: in onze fabriek bewerken we het tot de gewenste onderdelen. Dat doen we bijvoorbeeld voor de automotive branche, maar ook voor metaalbewerkers, framebouwers en productiebedrijven.

Door onze ruime ervaring in manufacturing weten we hoe belangrijk kwaliteit, betrouwbaarheid en logistiek zijn. We richten ons proces zo in dat we een vloeiend onderdeel worden van uw productieproces. De juiste onderdelen altijd op het juiste moment op de juiste plaats. We hebben ons productieapparaat afgestemd op (middel)grote volumes en hanteren korte levertijden. En heeft u iets nieuws bedacht, een besparings- of efficiëntievraagstuk, of bent u gewoon benieuwd naar technische optimalisatiemogelijkheden? Onze engineeringsafdeling staat klaar om u te helpen.

De productie verzorgen we in onze eigen fabriek. Hier hebben we alles in huis voor seriematige buis- en plaatbewerking, lassen en verspaning. We weten hoe belangrijk een soepel productieproces is. En hoe strakke logistiek hieraan bijdraagt. Dus leveren we op het juiste moment de gevraagde producten voor verdere assemblage. Logisch.

Vanuit ons geconditioneerde magazijn beleveren wij onze klanten de gevraagde producten in de juiste aantallen en op de juiste tijd. Natuurlijk is ons warhouse management systeem daarbij van cruciaal belang, maar het persoonlijke contact met onze klanten en de kennis van hun producten en logistieke wensen zijn minstens net zo belangrijk.

Part of your solution

We doen het samen. Samen kijken we naar de beste oplossing voor uw product of bedrijf. En daarbij nemen we u graag zoveel mogelijk werk en zorgen rondom de engineering, productie en logistiek uit handen. Continuïteit, kwaliteit en betrouwbaarheid vinden wij net zo belangrijk als u. Daarom kijken we ook altijd hoe het slimmer, beter of sneller kan. Zo worden wij een vertrouwd onderdeel van het proces.

Producten uitgelicht:Welke uitdaging heeft u voor ons?

Werkt u in de manufacturing-sector en wilt u met ons sparren? Graag! We zijn benieuwd naar uw uitdagingen. Neem contact met ons op via onderstaand formulier.