Uit de praktijk:


Nieuw slot, hetzelfde design

Een schuifpui-slot moet aan strenge anti-inbraakeisen voldoen. Daarom verbeterden we voor één van onze klanten in deze sector het slot van een bestaande pui. We zorgden voor een nieuw slot met dezelfde afmetingen en design als het vorige model, maar dan met extra versteviging. Door verstevigingsribben aan te brengen in de radius, zorgden we ervoor dat het slot binnen de gestelde inbraaknormering viel. En omdat de formaten hetzelfde bleven, hoefde de producent geen dure aanpassingen te doen aan de rest van de pui.

Zo werken wij: niet alleen produceren, maar van A tot Z meedenken en ontzorgen. Van engineering tot serieproductie. Welke uitdaging heeft u voor ons?

Ontzorging in het hele proces

In talloze utility-producten zijn metalen onderdelen nodig. Als producent van deze producten wilt u de toelevering van deze onderdelen zo efficiënt en betrouwbaar mogelijk inrichten. Wij zijn gespecialiseerd in de seriematige productie van (middel)grote volumes. Daarbij zijn wij bekend met de geldende normeringen en certificaten in deze sector. Kortom: een betrouwbare partij voor uw organisatie.

Van ventilatieroosters tot steigeronderdelen en van bevestigingsbeugels tot hang- en sluitwerk: wij helpen u niet alleen met een betrouwbare productie, maar ook door mee te denken over technische optimalisatie en kostenbesparingen. Onze opdrachtgevers schakelen onze engineeringsafdeling vaak in voor hun waardevolle en slimme suggesties op het gebied van ontwerp en productie.

De productie verzorgen we in onze eigen fabriek. Hier hebben we alles in huis voor seriematige buis- en plaatbewerking, lassen en verspaning. We weten hoe belangrijk een soepel productieproces is. En hoe strakke logistiek hieraan bijdraagt. Dus leveren we op het juiste moment de gevraagde producten voor verdere assemblage. Logisch.

De diversiteit in ons machinepark maakt het mogelijk om mee te groeien met het succes van onze klanten. Van prototype, via kleinschalige productie tot massaproductie. Voor elke oplage hebben wij kostprijs-technisch de juiste machines

Part of your solution

We doen het samen. Samen kijken we naar de beste oplossing voor uw product of bedrijf. En daarbij nemen we u graag zoveel mogelijk werk en zorgen rondom de engineering, productie en logistiek uit handen. Continuïteit, kwaliteit en betrouwbaarheid vinden wij net zo belangrijk als u. Daarom kijken we ook altijd hoe het slimmer, beter of sneller kan. Zo worden wij een vertrouwd onderdeel van het proces.

Producten uitgelicht:Welke uitdaging heeft u voor ons?

Werkt u in de utility-sector en wilt u met ons sparren? Graag! We zijn benieuwd naar uw uitdagingen. Neem contact met ons op via onderstaand formulier.