Uit de praktijk:


Eigen productiecel, halvering aantal operators

Eén van onze klanten in de machinebouw benaderde ons voor het dieptrekken van stalen plaatmateriaal. Wij hebben een eigen productiecel ingericht voor deze klant, met alles wat nodig is om deze producten te maken. Hierdoor kon de klant de handling tussen verschillende productieprocessen automatiseren en heeft hij nog maar de helft van het aantal operators nodig. Bovendien kunnen wij als specialist zorgen voor grotere volumes van constante kwaliteit. In combinatie met de lagere stuksprijs zorgt dat voor een besparing van zo’n 100.000 euro per jaar!

Zo werken wij: niet alleen produceren, maar van a tot z meedenken en ontzorgen. Van engineering tot serieproductie. Welke uitdaging heeft u voor ons?

Verder kijken dan het vervaardigen van een metalen onderdeel of lassamenstelling, de vraag achter de vraag ontdekken en daarvoor een slimme oplossing bedenken. Dat is waar wij energie van krijgen. Een waardevolle bijdrage leveren aan de oplossingen van onze klanten.

Ontzorging in het hele proces

Als machinebouwer wilt u altijd vooroplopen. Machines moeten steeds sneller, slimmer, efficiënter en flexibeler zijn. Dat vraagt om een betrouwbare productiepartner op het gebied van metalen onderdelen én een partij die met u meedenkt op het gebied van technologische verbeteringen, besparingen en logistiek. Wij zijn allebei: een productiepartner mét engineeringservaring. De one-stop-shop op het gebied van metalen onderdelen.

Voor diverse producenten verzorgen wij de seriematige productie van onderdelen en halffabricaten. Door onze eigen gereedschapsmakerij hebben we de mogelijkheid om alle mogelijke mallen en gereedschappen te ontwerpen, waarmee uw productie op rolletjes loopt. Ook prototyping van onderdelen kunnen wij verzorgen. Daarin denken we graag met u mee.

De productie verzorgen we in onze eigen fabriek. Hier hebben we alles in huis voor seriematige buis- en plaatbewerking, lassen en verspaning. We weten hoe belangrijk een soepel productieproces is. En hoe strakke logistiek hieraan bijdraagt. Dus leveren we op het juiste moment de gevraagde producten voor verdere assemblage. Logisch.

Part of your solution

We doen het samen. Samen kijken we naar de beste oplossing voor uw product of bedrijf. En daarbij nemen we u graag zoveel mogelijk werk en zorgen rondom de engineering, productie en logistiek uit handen. Continuïteit, kwaliteit en betrouwbaarheid vinden wij net zo belangrijk als u. Daarom kijken we ook altijd hoe het slimmer, beter of sneller kan. Zo worden wij een vertrouwd onderdeel van het proces.

Producten uitgelicht:Welke uitdaging heeft u voor ons?

Werkt u in de machinebouw en wilt u met ons sparren? Graag! We zijn benieuwd naar uw uitdagingen. Neem contact met ons op via onderstaand formulier.