Engineering


Onze afdeling engineering is er om bedrijven te helpen bij het maken van betere producten. Onze ingenieurs werken samen met klanten om hun ontwerpen te verbeteren en ervoor te zorgen dat hun producten efficiënt kunnen worden gemaakt.

Voordat we een offerte uitbrengen, maken onze ingenieurs gedetailleerde berekeningen en geven ze advies over hoe de benodigde gereedschappen en lasmallen gemaakt kunnen worden. Dit helpt ons commerciële team om de beste prijs voor onze klanten te bieden en met het totaalpakket bij te kunnen dragen aan hun succes.

Als een klant besluit met ons samen te werken, beginnen onze ingenieurs met het ontwerpen van de benodigde gereedschappen en lasmallen. Ze maken tekeningen en zorgen ervoor dat de gereedschappen en lasmallen in onze werkplaats conform specificatie worden gemaakt. Bij het vervaardigen van de prototypes begeleidt de engineer het proces om er zeker van te zijn dat alles werkt zoals het uitgedacht is en eventuele problemen te onderkennen en op te lossen.

Ook in en om het productieproces vervullen onze engineers een belangrijke rol. Allereerst bereiden onze ingenieurs de productieprocessen online voor door de tekening en settings digitaal naar de productiemiddelen te sturen, zodat onze machines de juiste instructies krijgen om de producten te maken. Hierdoor verkorten we de tijd die nodig is om de machines in te stellen en minimaliseren we de kans op afwijkingen van de door de klant gewenste specificaties.

Als er problemen optreden tijdens de productie, staan onze ingenieurs klaar om de operators te helpen om deze op te lossen. Onze engineers zorgen ervoor dat de producties verlopen zoals deze vooraf zijn uitgedacht en op een efficiënte manier de producten oplevert die voldoen aan alle verwachtingen en probleemloos de plek in kunnen nemen in de oplossing van onze klanten.


Heeft u een uitdaging voor ons?

Graag willen wij samen met u bekijken of uw product beter, slimmer, efficiënter of duurzamer kan. Stuurt u ons een berichtje? Dan maken wij graag kennis met u en uw uitdaging!